Valckenier-groep voegt PSA-merken toe aan portfolio

Groep Valckenier, verdeler van Renault, Dacia en Alpine, neemt Opel-verdeler Van der Haegen uit Aalst over. De volgende maanden komen daar ook de merken Peugeot, Citroën en DS bij.

Met vestigingen in Zaventem, Kobbegem, Londerzeel, Ninove, Aalst (en binnenkort ook in Zottegem) is de Valckeniergroep uitgegroeid tot een ervaren speler in de ruime regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

“Valckenier maakt met de opening van het Plaza Van der Haegen de stap naar een multimerkenaanbod. Wij zijn ons ervan bewust dat het merk van een wagen niet langer een primaire driver is in de keuze van de gebruiker”, zegt de familie Valckenier. “Een consument heeft andere behoeften. Vroeger koos hij vanuit affiniteit met het automerk, vandaag gaat het meer over de oplossingen die wij als mobiliteitsspeler kunnen aanbieden. Niet het merk, maar de service en persoonlijke aanpak vormt de basis van een goede klantenrelatie.”

Bij de Groep groeide dan ook de overtuiging dat het belangrijk is om de klant zo veel mogelijk keuze te bieden en dus over te stappen op het multi-merkenverhaal. “In het gebouw waar zich vandaag de Opel Van der Haegen-garage bevindt, zal Valckenier komende maanden het Opel-aanbod aanvullen met pop-ups van de merken Citroën, DS en Peugeot binnen diezelfde vestiging. In de loop van volgend jaar staan ook verbouwingen gepland om de vestiging tot volwaardige multimerkensite uit te bouwen”, legt men uit.

Bredere mobiliteit

De autoverdeler zal ook blijven inzetten op verschillende mobiliteitsdiensten. Zo kan je bij de concessie terecht voor wagenverhuur (Valckenier Rent), autodelen in Aalst (Valckenier Share), de aankoop van jonge tweedehandswagens (Valckenier Car Center) en erkende carrosseriewerken (Valco).

Het bericht Valckenier-groep voegt PSA-merken toe aan portfolio verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *