Volvo Vermant levert 17 V40’s aan Ordina

Volvo Vermant levert opnieuw Volvo V40’s aan Business en IT solutions specialist Ordina in Mechelen. Ordina is een grote, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux.

De 17 nieuwe V40’s werden afgeleverd aan het PDI (Pre Delivery Inspection) center van Vermant waar ook Collection by Vermant – het classic-label van de Vermant Automotive Group – is gehuisvest. De Ordina-medewerkers kregen de sleutels overhandigd en konden daarna onmiddellijk het veilige en dynamische rijcomfort van hun nieuwe wagen ervaren.

“Wij zijn er dan ook van overtuigd dat alle Ordina-medewerkers vele veilige en plezierige kilometers zullen beleven in hun Volvo”, vertelde Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van Volvo Vermant .

Zowel Hélène Lippens, fleetmanager van Ordina, als Guy Vermant, hechten veel waarde aan enerzijds professionaliteit en anderzijds klantentevredenheid.  Omdat dezelfde normen en waarden nagestreefd worden is de samenwerking tussen beide bedrijven dan ook optimaal.  Ordina waardeert de knowhow en de uitstekende service van Vermant en deze laatste heeft alles in huis om grote fleetklanten op excellente wijze te servicen.  Het is immers belangrijk dat medewerkers op een veilige en aangename manier al hun verplaatsingen kunnen doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *