Arval Mobility Observatory analyseert (bedrijfs)mobiliteit van de toekomst

De mobiliteit van bedrijven evolueert snel en nieuwe oplossingen zien razendsnel het daglicht. Daarom wordt het Corporate Vehicle Observatory voortaan Arval Mobility Observatory genoemd. Dat zal onafhankelijk en gezaghebbend onderzoek leveren om de veranderingen in de wereld van de mobiliteit te begrijpen en erop te anticiperen.

Arval Mobility Observatory wordt gelanceerd als een nieuw en onafhankelijk onderzoeks- en informatieplatform dat een gedetailleerd inzicht in de wereld van de mobiliteit wil bieden. Het vervangt het Franse Observatoire du Véhicule d’Entreprise, dat werd gelanceerd in 2002, en nadien werd omgedoopt tot de internationale Corporate Vehicle Observatory. Het biedt een wereldwijd en 360° inzicht in mobiliteitstrends, -oplossingen en -toepassingen in het dagelijks leven.

“Deze omvorming is een reactie op de snelle veranderingen en ontwikkelingen in het bedrijfstransport. Dat omvat tegenwoordig mobiliteitsoplossingen en reismogelijkheden voor individuen, naast gevestigde keuzes zoals bedrijfsvoertuigen”, aldus Yaël Bennathan, de nieuwbakken Head of the Arval Mobility Observatory.

Gedetailleerde informatie voor een breed publiek

Arval Mobility Observatory streeft ernaar om gedetailleerde en accurate informatie te verstrekken aan een breed publiek – niet alleen aan grotere, maar ook aan kleinere bedrijven, particulieren, autofabrikanten, openbare instellingen, studenten, media, enzovoort – en wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu door alle belanghebbenden in de keten meer inzicht te bieden in het nieuwe mobiliteitsparadigma waarnaar we evolueren en ze de weg helpen vinden in het overweldigende aanbod van beschikbare mobiliteitsoplossingen.

In een tijdperk waarin gegevens een essentiële troef zijn, zal Arval Mobility Observatory onderzoeken hoe het verzamelen en gebruiken van data kan bijdragen tot een beter begrip van mobiliteitsecosystemen, evenals tot een optimalisatie van middelen en prestatieverbeteringen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *