Axis Group kiest voor Alphabet

Axis werkte het afgelopen jaar hard aan de uitbouw en uniformisering van de ontwikkelingsmogelijkheden voor hun medewerkers. Een onderdeel hiervan is het verbreden van het salarispakket, waar onder andere het verkrijgen van een bedrijfswagen onder valt. De vloot van Axis wordt dus momenteel met een heel aantal nieuwe wagens uitgebreid. Hiervoor heeft het bedrijf zijn eerste BMW’s besteld bij Alphabet.

Axis Group geeft hun medewerkers graag de kans om zich naar een hoger niveau te werken en dat met de nodige verbetering van hun comfort. Dit leidt tot een win-win situatie: gelukkige en gewaardeerde medewerkers voeden namelijk rechtstreeks de prestaties van een onderneming.

Het comfort van de medewerkers van Axis wordt onder andere verbeterd door het verkrijgen van een bedrijfswagen. Voor deze realisaties doet Axis een beroep op mobiliteitspartner Alphabet.

“Alphabet voelde meteen aan als een partner die je kan vertrouwen en die een expert is in z’n markt. Ze zijn vooraanstaand en innoverend op het vlak van mobiliteit”, vertelt Elke Fleurackers, Communication & Marketing Officer d’Axis Group.

BMW X1 en BMW 1 Reeks

Alphabet en BMW Jorssen Zuid verzorgen de levering van de wagens, allemaal van het type BMW X1 en BMW 1 Reeks.

Maar ook naar het werk gaan met fiets, trein naar het werk? Bij Alphabet is dat allemaal mogelijk met de mobiliteitskaart van de leasemaatschappij.

Elke Fleurackers gaat verder: “Milieu, fiscaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons de belangrijkste factoren bij het kiezen van mobiliteit. Voor onze medewerkers die geen recht hebben op een bedrijfswagen bieden we graag alternatieve mobiliteitsoplossingen aan zoals een elektrische fiets, tankkaart, enz.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *