Bijna 200 Audi’s voor Accent Jobs

Onlangs mochten 140 werknemers van Accent Jobs hun nieuwe Audi A1 Sportback of A3 Sportback in ontvangst nemen. Tel daar de 57 werknemers bij die eerder dit jaar die eer te beurt vielen en en je komt uit op 197 geleverde wagens.

De geleverde A1’s zijn telkens uitgerust met de 95 pk sterke 1.0-liter driecilinder onder de motorkap. De A3’s doen het dan weer met de 116 pk sterke variant. Bovendien zijn alle modellen voorzien van het Business Pack met navigatie, cruise control en bluetooth. De levering zelf kwam tot stand na een intense samenwerking tussen Audi Import, Volkswagen D’Ieteren Finance, Top Motors Roeselare en uiteraard Accent Jobs zelf.

“Het is zeker een bewuste premium keuze en al onze poolwagens zullen op termijn vervangen worden door de modellen A1 Sportback en A3 Sportback. Of toch zolang deze blijvend in onze TCO passen”, bevestigt Stijn Halsberghe, fleet advisor bij Accent Jobs. “Al moet ik ook toegeven dat ook het imago een belangrijke rol speelt in de war for talent.”

Toekomst

Bovendien zijn ze bij Accent ook bezig met mobiliteit en duurzaamheid, waaronder ook het verbruik van hun wagens. “Dat volgen we dan ook van nabij op, waarbij we bovendien sterk inzetten op een verdere sensibilisering van onze werknemers”, legt Halsberghe uit. “Wie weet zal het wagenpark van Accent in de toekomst dus ook worden uitgebreid met modellen met een andere vorm van aandrijving zoals puur elektrisch maar bijvoorbeeld ook hybride- of CNG-oplossingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *