Carfixer richt zich voortaan ook op glasschade

Glasschade autoruit

De start-up Carfixer, waar je online offertes voor schadeherstel kan vergelijken, breidt haar diensten uit naar de markt van de glasschade. Autoglass Clinic stapt alvast mee in het verhaal.

Het bedrijf belooft alvast een gebruiksvriendelijke manier om dat sterretje in je voorruit of die andere schade aan je autoruit op de goedkoopst mogelijke manier te herstellen, meer bepaald via haar online platform.

“Het enige wat je moet doen, is enkele foto’s maken van je glasschade en ze uploaden op Carfixer.be”, aldus Jean-Pierre Scheyvaerts, CEO en medeoprichter van Carfixer. “Carfixer vraagt vervolgens drie marktconforme offertes op. Maar je beslist natuurlijk zelf met welke van de erkende herstellers je uiteindelijk in zee gaat. De klant kan daarbij rekenen op een kwalitatieve service en volledige transparantie. De uiteindelijke prijs die hij betaalt, is degene die op de offerte staat, geen cent meer.”

Klassieke reflex doorbreken

Joeri Lieten
Joeri Lieten van Autoglass Clinic (links).

Autoglass Clinic stapt alvast mee in het verhaal van Carfixer. “We omarmen voluit innovatie in onze markt en moedigen meer dynamiek aan. Mensen hebben wel degelijk een alternatieve, goedkopere keuze als het aankomt op het herstellen van glasschade. We moeten de klassieke reflex zien te doorbreken”, vertelt Joeri Lieten, CEO van Autoglass Clinic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *