Christian Vollrath nieuwe Fleet Sales Manager Mitsubishi & FUSO

Beherman Motors, invoerder van Mitsubishi en FUSO voor de Belux, verstevigt zijn commerciële structuur met een Fleet Sales Manager. Het is Christian Vollrath, overkomend van FCA, die deze functie zal invullen.

Christian Vollrath is 41 en kan een mooi parcours in de autosector voorleggen. Zijn carrière begon hij in de verkoop bij een autodealer, om vervolgens de leasing- en remarketing business bij Westlease voor zijn rekening te nemen. Hij was ook verantwoordelijk voor de verkoop in een belangrijke concessie. De laatste vier jaar was hij werkzaam bij FCA Belux waar hij opeenvolgend de fleet business van de dealers behartigde als ook de relaties met de leasingmaatschappijen en de grote klanten voor zijn rekening nam.

“Deze beslissing kadert in de ambities die de Japanse constructeur vooropstelt sinds zijn integratie in de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi”, vertelt CCO Dimitri Gose. “Het recente succes van modellen als de Outlander PHEV én de groeiende interesse van fleetklanten voor onze producten resulteren in de aanwerving van een Fleet Sales Manager.”

“Die Outlander PHEV is de bestverkochte plug-in hybride in Europe en bekleedt sinds kort de 3de plaats voor wat betreft de verkoop van plug-in voertuigen in België”, gaat Gose verder. “En Mitsubishi wil op ditzelfde elan verder werken. Dit vergt ondermeer ook een specifieke aanpak van de fleet markt.”

Christian Vollrath (midden) met CCO Dimitri Gose (links) en Sales Manager Danny Olemans (rechts).

Als Fleet Sales Manager, zal Christian de commerciële politiek en de verkoop aan bedrijven ontwikkelen alsook de relaties met alle marktspelers behartigen (bedrijven, leasingmaatschappijen, korte termijn rentals enz.). Daarnaast zal hij ook instaan voor de ontwikkeling en ondersteuning van het fleet netwerk bij de Mitsubishi-dealers. Christian Vollrath vervoegt het team van Dimitri Gose en zal bijgevolg ook nauw samenwerken met Danny Olemans, Sales Director Belux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *