De mobiliteitsoplossingen van Europcar op het Salon #WeAreMobility

Als grote speler in de mobiliteitssector is Europcar Mobility Group Belgium van 10 tot en met 19 januari 2020 aanwezig op #WeAreMobility 2020 (in de Patio van Brussels Expo), onderdeel van het Autosalon. Europcar Mobility Group Belgium stelt er zijn verschillende mobiliteitsoplossingen voor.

Voertuigen huren voor een korte periode

Een voertuig huren voor een korte periode (vanaf één dag) vormt meer dan ooit een van de meest geschikte oplossingen voor de mobiliteit van morgen. Deze basisdienst is een ideale optie in het kader van het mobiliteitsbudget.

Elektrische scooters

Met Scooty, een dienst voor elektrische scooters die volgens een zelfbedieningsformule worden gedeeld, speelt Europcar Mobility Group Belgium in op andere evoluties op de markt. Met een vloot van meer dan vijfhonderd scooters in Brussel en Antwerpen – in freefloating – biedt Europcar Mobility Group Belgium een ‘last mile’-oplossing aan in steden waar sinds enkele maanden een lage-emissiezone wordt toegepast.

Elektrische fietsen en steps

Europcar Mobility Group Belgium biedt sinds enkele maanden, in samenwerking met C-Tec, ook een huurkoopdienst voor fietsen aan: Europcar Bikes. Hierbij stelt Europcar elektrische of klassieke fietsen ter beschikking aan ondernemingen die in het kader van het mobiliteitsbudget een fietsplan voor hun werknemers hebben ingevoerd. De dienst wordt overal in België aangeboden via een nationaal netwerk van onafhankelijke verkooppunten. Europcar Bikes is ook beschikbaar voor particulieren die in Brussel werken, net zoals de elektrische step.

Mobiliteitspas

Bij Europcar Mobility Group Belgium kan je als B2B ook terecht voor een mobiliteitspas. Met de Europcar Mobility Pass hoef je niet te veel na te denken over welk vervoersmiddel je het best gebruikt in welke omstandigheden. Dank zij deze betaalkaart combineer je onbeperkt verschillende types duurzaam transport, van car sharing tot deelfiets en e-step.

Slim parkeerbeheer

Sinds kort biedt Europcar Mobility Group Belgium, in samenwerking met BePark, ook een service rond Smart Parking Management aan. Wie komt wanneer met de wagen naar het werk? Wie mag wel of niet op de bedrijfsparking staan? En als er plaatsen leeg zijn, kan je die dan niet anders invullen? Smart Parking Management formuleert alle antwoorden en zorgt ervoor dat je als bedrijf je parkeerplaatsen beter beheert.

Het bericht De mobiliteitsoplossingen van Europcar op het Salon #WeAreMobility verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *