D’Ieteren Auto lanceert E-DI, Electric D’Ieteren Solutions

Om in te spelen op de stijgende vraag naar zowel elektrische voertuigen als plug-inhybrides lanceert D’Ieteren Auto een totaalpakket van intelligente laad- en energieoplossingen voor zowel particuliere als professionele klanten: Electric D’Ieteren Solutions.

 Het EDI-aanbod omvat laadstations voor thuis en op het werk, maar ook een laadpas voor het laden onderweg die toegang biedt tot meer dan 100.000 laadpunten in 25 Europese landen. Daarnaast voorziet EDI in een reeks diensten voor zowel de privéklanten als de professionele accounts.
Er is in België duidelijk sprake van een groeiende vraag naar laadinfrastructuur. Uit studies blijkt bovendien dat 70% van de klanten de batterij van hun elektrische wagen liefst thuis willen opladen, 20% op het werk en 10% onderweg. Tegelijkertijd zal ook de verkoop van elektrische wagens dit jaar in stijgende lijn gaan. Meer elektrische auto’s betekent onlosmakelijk dat er meer efficiënte en slimme oplossingen voor laadinfrastructuur nodig zijn. Met EDI onderstreept D’Ieteren Auto zijn doelstelling om uit te groeien tot een toonaangevende leverancier van duurzame mobiliteit op de Belgische markt.

Volkswagen D’Ieteren Finance biedt verschillende financieringsformules aan voor de EDI-oplossingen.

De nieuwe laadstations van EDI zijn te ontdekken op de standen van Audi, Volkswagen en Volkswagen CVI op het autosalon en hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *