Dubbele versterking voor EuroFleet Consult

Om de stijgende vraag naar adviesprojecten het hoofd te kunnen bieden, heeft EuroFleet Consult beslist zijn kapitaal te versterken met nieuwe partners. Het resultaat is de toetreding van Macadam Europe van Bertrand Donck en Driewerf Consulting van Ward Martens tot het kapitaal van het bedrijf. Zij vervoegen Daniel Debrouwer in de Raad van Bestuur.

Bertrand Donck

“We zijn er trots op om met iedereen in ons team een rijkdom van decennialange ervaring in diverse takken van de sector te bundelen. De complexiteit in de automobiele ecosystemen neemt steeds verder toe. Daarop willen wij met EuroFleet Consult passende antwoorden blijven formuleren”, zegt Daniel Debrouwer.

Adviestool rond WLTP

Door de IT-competenties van Macadam meent EuroFleet Consult voortaan nog sneller in staat zijn om oplossingen te bieden voor geïntegreerde leerprocessen. “EuroFleet Consult is reeds vandaag toonaangevend door zijn ervaring in de productie van e-learnings voor zijn opleidingen. We zullen dat uitbreiden naar adviestools voor vragen rond mobiliteit, fiscaliteit en WLTP”, weet Bertrand Donck, die zal optreden als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Ward Martens

Ward Martens werd dan weer binnengehaald vanwege zijn 20 jarige ervaring in de Europese Fleet- en Retailmarkt. “Hij kent de veranderingen en uitdagingen voor de spelers van heel dichtbij”, lezen we in het persbericht van EuroFleet Consult.

“In tijden van digitalisering en professionalisering in de sector zal de menselijke factor een steeds beslissender rol spelen in de klantendialoog en bijgevolg ook in het verkoopproces. Precies dat maakt deel uit van het DNA van EuroFleet Consult en zal de basis vormen voor de toekomstige groei”, vertelt Martens, die samen met Daniel Debrouwer het dagelijks bestuur onder zijn hoede zal nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *