Free2Move Rent, binnenkort beschikbaar in België

Free2Move heeft zonet een verhuurdienst op korte termijn gelanceerd in Frankrijk. Dit digitale aanbod maakt binnenkort de oversteek naar ons land.

In Frankrijk zullen de kortetermijnverhuurmerken Peugeot Rent, Opel Rent en Citroën Rent&Smile gedurende de komende maanden geleidelijk verdwijnen en vervangen worden door het merk Free2Move Rent.

Free2Move Rent biedt een eenvoudige klantenservice aan, ontwikkeld door TravelCar (een startup die onlangs werd overgenomen door PSA Group voor haar digitale expertise inzake verhuur) en een 100% digitale ervaring met 24/7 service.

20.000 voertuigen en 1.300 agentschappen in Europa

De 24/7 service laat u toe om uw huurwagen via de smartphone te reserveren, te openen, te starten en vervolgens de huur op elk moment af te ronden. Deze dienst is beschikbaar in Frankrijk en zal geleidelijk aan in verschillende Europese landen worden uitgerold.

Bovenop de huurservice kunnen klanten profiteren van een optionele verzekering die is aangepast aan jonge automobilisten, een verminderde franchise en pechassistentie.

“Tegen eind 2019 zullen in Europa bijna 20.000 personen- en bedrijfsvoertuigen beschikbaar zijn in 1.300 kantoren met een dicht netwerk van kantoren”, wordt uitgelegd langs de kant van PSA.

Om dit doel te bereiken, zal Free2Move Rent zich niet alleen op Frankrijk richten. Deze dienst zal geleidelijk aan worden opgestart in België, Nederland, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *