GAMMA tekent voor 86 Mercedes Sprinters met zonder-zorg-pakket van Athlon

Mercedes-Benz Vans, leasemaatschappij Athlon en doe-het-zelf bouwmarkt GAMMA hebben besloten om hun samenwerking in België uit te breiden. Binnenkort zullen maar liefst 86 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters deel uitmaken van het GAMMA-wagenpark. Deze zijn bedoeld voor klanten met een GAMMAplus-kaart die gratis gebruik kunnen maken van een bestelwagen om hun aangekochte items te vervoeren. Een extra service die de doe-het-zelf bouwmarkt kan aanbieden dankzij het zonder-zorg-leasepakket van Athlon en Mercedes-Benz Vans.

De nieuwe Sprinters voor GAMMA komen in een basisuitvoering met een lage laaddrempel, een volledige betimmering van de laadcabine en een krachtige voorwielaandrijving. Dit maakt het inladen, vastmaken en transporteren van grote en zware items nóg eenvoudiger. 

Daarnaast beschikken de Sprinters over een slim MBUX-multimediasysteem. Via het 7 inch touchscreen kunnen GAMMA-klanten verschillende infotainment-, navigatie- en communicatiefuncties bedienen. Onder andere navigeren met Live Traffic Information en handsfree bellen via Android Auto, Apple CarPlay of Mirrorlink behoren tot de mogelijkheden.

Het zonder-zorg-pakket van Athlon

De gepersonaliseerde aanpak van Athlon als single point of contact voor de levering en het beheer van de 86 nieuwe Sprinters maakt het plaatje compleet. De leasingmaatschappij ontwikkelde vier jaar geleden al een zonder-zorg-pakket voor GAMMA. Dit is een full-option leasing pakket met nog heel wat extra diensten op maat van de doe-het-zelf bouwmarkt:

  • GAMMA kiest de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz garage
  • Haal- en brengservice naar de garage en jaarlijkse keuring
  • Vervangvoertuig voor de deur geleverd
  • Athlon experten volgen onderhoud & herstellingen op
  • Tweejaarlijkse mini check-up met o.a. controle van bandenspanning, carrosserie, olie, ruitenwisser- en koelvloeistof, inclusief reiniging en een korte testrit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *