Gert Debruyn gepromoveerd, de nieuwe Fleet Manager van Volkswagen is …

Gert Debruyn
Gert Debruyn

Vanaf 1 oktober 2019 zal Gert Debruyn de functie van Head of Key Account Managers binnen de Fleet Solutions Group van D’Ieteren op zich nemen. Hij volgt Hugo Seghers op, die onlangs in dienst trad bij Lab Box als B2B & Relationship Manager.

In zijn nieuwe functie zal Gert Debruyn (onder andere) toezicht houden op het beheer en de opvolging van de verkoop en de volumes van de Key Accounts Fleet en de nationale openbare markten voor alle merken van D’Ieteren (Audi, Seat, Skoda, Volkswagen en Volkswagen CVI).

“Ik zal deze dienst verder professionaliseren, met bijzondere aandacht voor de digitalisering van de communicatie tussen de Fleet Solutions Group en de klanten”, legt Gert Debruyn uit.

“Mijn team zal ook de producten ‘buiten D’Ieteren’ voorstellen, die van de start-ups die deel uitmaken van Lab Box (Poppy, Lizy, MyMove, PikAway & CarASAP). Zo proberen we de interesse van de markt voor deze verschillende oplossingen te voelen.”

Gert was sinds 2014 Fleet Manager van Volkswagen en sinds 1998 in dienst bij D’Ieteren. Hij behoorde drie keer tot de 5 genomineerden voor de titel van FLEET Manager of the Year.

Noam Grootvriendt

Noam Grootvriendt
Noam Grootvriendt

Zijn vervanger als Fleet Manager van Volkswagen Import is Noam Grootvriendt.

Noam Grootvriendt trad in 2004 toe tot de grote D’Ieteren-familie. Hij bekleedde al verschillende commerciële functies. Zijn laatste: Sales & Brand Manager Audi voor de D’Ieteren Car Centers.

Het bericht Gert Debruyn gepromoveerd, de nieuwe Fleet Manager van Volkswagen is … verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *