Guy Van Gaever is nieuwe General Manager van MVI

Sinds 7 januari 2019 is Guy Van Gaever de nieuwe General Manager van Macadam VAB Inspectie (MVI). Hij vervangt Bertrand Donck, die deze functie bekleedde sinds de fusie van de inspectie-activiteiten van Macadam en VAB Fleet Services in juli 2017.

Guy Van Gaever (48) heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de autosector. Tot eind 2018 was hij Manager B2B bij Opel België, voordien werkte hij bij Nissan, Alcopa, Fiat en Koopman. In zijn vorige functies heeft hij zich vooral toegelegd op de commerciële en operationele opvolging van vlootbeheer en van leasingproducten.

In zijn nieuwe functie zal Guy Van Gaever de dienstverlening van MVI verder uitbouwen en consolideren, met oog voor duurzame groei van de bestaande klantenportefeuille en het voldoen aan nieuwe behoeften op de inspectiemarkt. “Dankzij de combinatie van een sterke lokale leverancier als VAB en de Europese dekking van de Macadam Groep kan MVI innovatieve internationale oplossingen aanbieden en tegelijk een heel lokale opvolging garanderen. Dat is waar we ook in de toekomst voor blijven staan,” aldus Guy Van Gaever.

Bertrand Donck blijft CEO van de overkoepelende Macadam Europe NV.

Macadam VAB Inspection

Macadam VAB Inspection (MVI) is een joint venture van VAB Fleet Services en Macadam Groep die in België jaarlijks meer dan 100.000 inspecties op vlootvoertuigen uitvoert. MVI volgt de regels van het Instituut van de Auto-Experts en een significant deel van haar vaklui zijn erkende leden van dit Instituut.

Macadam Europe

Macadam Europe is een bedrijf gespecialiseerd in inspecties van wagens. Met eigen vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal en lokale partnerships in Zwitserland, Duitsland, Roemenië en de Baltische staten voert Macadam 500.000 inspecties uit per jaar. Dit maakt Macadam een van de Europese marktleiders op het vlak van inspectie van eindecontractvoertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten.

VAB Fleet Services

VAB Fleet Services maakt sinds 2004 deel uit van VAB Groep en is als marktleider in België gespecialiseerd in remarketing en operationeel vlootbeheer. Binnen dit kader levert de organisatie diverse diensten als inspectie, commerciële opname, logistiek, stalling, poolwagens, IT-oplossingen en pechverhelping. VAB Fleet Services stelt een honderdtal mensen te werk en behandelt zo’n 100.000 voertuigen per jaar voor fleetowners, leasemaatschappijen, invoerders, constructeurs en dealerorganisaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *