Network Fleet Card van Shell trekt de elektrische kaart

Belgian Shell kondigt de herpositionering aan van haar tankkaart voor professionals en zelfstandigen, die Network Fleet Card (NFC) zal heten. 

Aan de vooravond van de Brussels Motor Show die van 19 tot 27 januari in Brussel plaatsvindt, presenteert Belgian Shell N.V. haar nieuwe Network Fleet Card, een geëvolueerde versie van de bestaande Network Fuel Card, die de energietransitie moet ondersteunen.

De Network Fleet Card wordt voortaan ook aanvaard bij de tankstations DATS24 en LUKOIL, naast die van Shell, Q8 en Esso, en biedt de gebruikers hiermee een netwerk tankstations van kwaliteitsmerken met in België meer dan 1.500 sites, en meer dan 22.000 sites in Europa.

5.000 elektrische laadpunten in België 

“De traditionele fossiele brandstoffen blijven een onmisbare energiebron. Door te opteren voor de NFC-kaart hebben de automobilisten voortaan ook toegang tot het grootste CNG-netwerk van België met meer dan  70 sites, en tot een geïntegreerd aanbod voor het laden van elektrische auto’s thuis, op kantoor en op de weg bestaande uit meer dan 5.000 openbare elektrische laadpunten in België en meer dan 90.000 in Europa”, zegt Laurent Charlot, Directeur Belux, Shell Fleet Solutions. “Dankzij ons aanbod zal de NFC-kaart bedrijven en zelfstandigen helpen hun brandstofbudget te verkleinen door hen toegang te geven tot meer dan 800 tankstations met lage prijzen.”

De herpositionering van de Network Fleet Card past volledig in het streven van de groep Royal Dutch Shell om innoverende alternatieven voor de traditionele fossiele brandstoffen voor te stellen, alsook in zijn ambities om zijn ecologische voetafdruk met 20% te verkleinen tegen 2030. Shell wil hiermee zijn inspanningen opdrijven om zijn CO-impact te verminderen en fossiele brandstoffen tegen het einde van de eeuw geleidelijk te vervangen in de strijd tegen de klimaatopwarming, en op die manier aan de spits van de energietransitie te staan.

Salon van Brussel

Belgian Shell N.V. zal aanwezig zijn op de Brussels Motor Show naast NewMotion, dochter van Royal Dutch Shell en eigenaar van een van de grootste netwerken van laadpalen voor elektrische auto’s in Europa. Shell en NewMotion zullen de nieuwste technologieën presenteren samen met de nieuwe generaties laadpalen. U kunt deze innovaties ontdekken in hal 10 op de stand van Shell-NewMotion (WeAre Mobility).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *