Profile gaat samenwerken met Touring glass

Autoserviceketen Profile en glashersteller Touring Glass hebben een partnership hebben gesloten om vanaf nu samen ook herstel en vervanging van autoruiten aan te bieden in ons land. De nieuwe samenwerking kadert in de evolutie naar one-stop-shops voor autorijdend België: Profileklanten kunnen voortaan ook een bandenservice en onderhoud combineren met de glasservice van Touring Glass.

One-stop-shop

Jean-Louis Weemaes, Managing Director van Profile Belux en Xavier de Buck, CEO vanTouring Glass, kijken uit naar de samenwerking die hun netwerk en hun dienstverlening verder moet versterken ten voordele van de autobestuurder.

Jean-Louis Weemaes: “Touring Glass is met zijn jarenlange knowhow en een goed geolied mobiel netwerk een ideale en betrouwbare partner voor Profile Belux.”

Xavier de Buck: “Dankzij de samenwerking met Profile Belux beschikken autobestuurders over een goedkoop en kwalitatieve glasservice binnen handbereik, dat bovendien handig kan worden gecombineerd met andere diensten.”

Met de uitbreiding van het dienstenpakket in de one-stop-shops wil Profile zich als bandenspecialist ook profileren als volwaardig en voordeliger alternatief voor de klassieke merkgarage. Profile is gemiddeld 15 à 20% goedkoper en de klant vindt op maximum een kwartiertje rijden één van de Profile Car & Tyreservice-vestigingen over gans Vlaanderen en Brussel en op diverse locaties in Wallonië.

Voor wie niet tegen glasbreuk is verzekerd, garandeert Touring Glass een vervanging aan een competitieve prijs die tot 25% goedkoper is. Onherstelbare voorruiten of gebroken zij- en achterruiten vervangen ze uitsluitend door ruiten van originele fabriekskwaliteit met een levenslange garantie. Is de klant verzekerd tegen glasbreuk, dan wordt de herstelling uitgevoerd zonder vrijstelling en dan regelt Touring Glass alles rechtstreeks met de verzekeraar of leasingmaatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *