P&V Group nieuwe verzekeringspartner van PSA Finance België

PSA Finance België, de coöperatieve verzekeringsgroep P&V en Marsh hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het aanbieden van verzekeringen voor Business-to-business (B2B) leasing en verhuur van auto’s op lange termijn.

Voortaan zullen gebruikers die in het kader van hun contract met PSA Finance een auto-verzekering nemen, kunnen genieten van de jarenlange verzekeringsexpertise van de P&V Groep.

P&V wil de verzekeraar zijn voor nieuwe manieren van werken en samenleven, en mobiliteit is hier een belangrijk onderdeel van. Véronique D’Haese (Directrice Sales B2B P&V) licht toe: “We beschikken hiervoor vandaag al over een arsenaal aan verzekeringsoplossingen, telematica en andere diensten, maar willen ook samen met PSA Finance innoveren in functie van hun specifieke behoeften en die van de eindgebruiker.”

Dit partnership kwam tot stand in samenwerking met Marsh, die de relatie met de eindklant behartigt. Luc Verbiest Managing Director van Marsh, legt uit: “Als partner van PSA sinds 2011, heeft Marsh altijd de evolutie van PSA gesteund. Door dit nieuwe partnership met de P&V Groep zullen we beter uitgerust zijn om PSA’s ambities voor 2030 te bereiken, dankzij de verenigbaarheid en performantie van de IT systemen van de drie partijen, in dienst van de eindbestuurder.

Salima De Maurissens (Marketingdirectrice PSA Finance BELUX) “We zijn uiterst tevreden om dit partnership met de P&V Groep op te starten. P&V is een echte referentiespeler op de markt dankzij zijn professionalisme en zijn wil om te innoveren. De B2B-autosector is een zeer omvangrijke markt voor PSA Finance. De sterke verhoging van onze penetratiegraad in B2B toont aan dat we onze ambities kunnen waarmaken. De autoverzekering is zeker een belangrijke hefboom in de onderhandelingen met onze klanten, het is daarom dat we met een partner werken die past bij ons ambitieniveau.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *