SPIE leaset eerste Mecedes eVito

Athlon Belgium leverde de eerste Mercedes eVito in leasing aan de onderneming SPIE.

Als leverancier van multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie, verzorgt SPIE ook de laadpalen voor elektrische voertuigen.

Het lijkt dan ook logisch dat het bedrijf het voorbeeld wil geven op het gebied van elektrische mobiliteit. Vandaar de leasing van de Mercedes eVito via Athlon Belgium.

“Het profiel van dit voertuig sluit perfect aan bij het gebruik dat SPIE ervoor voorzien heeft: korte afstanden in het stadscentrum voor de divisie Infrastructure, aannemer van ondergrondse infrastructuren in steden”, zegt Steve Somers, Van Specialist bij Athlon.

Op naar een meer ecologische vloot

“Een deel van onze 1.850 werknemers legt zelden heel lange afstanden af.”, legt Marc De Man, vlootverantwoordelijke van SPIE Belgium uit.

“Verspreid over België en Luxemburg beschikken we over zeventien vestigingen en 1.150 bedrijfswagens, waarvan de helft bestelwagens. Onze dienstverlening steunt op nabijheid en flexibiliteit. Duurzame elektrische bestelwagens passen perfect in die visie en in onze strategie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Op termijn wil SPIE het ecologische karakter van haar vloot versterken met een diversiteit aan elektrische auto’s, plug-in hybrides en wagens op CNG, aangepast aan specifieke gebruiksprofielen.

Het bericht SPIE leaset eerste Mecedes eVito verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *