Tesla Model 3 in de Athlonvloot

Vanaf begin juni te huur bij Athlon Rental Services: de Tesla Model 3. Via een huurcontract op dag-, week- of maandbasis rijden klanten tot een jaar lang met de elektrische wagen. “We willen een koploper zijn in de verhuur van elektrische wagens op korte termijn”, zegt Olivier Draps, accountmanager bij Athlon Rental Services.

nOf je nu een believer bent of twijfelt over de aankoop van een elektrische wagen, via huurcontracten van korte duur wil Athlon iedereen de kans geven om de technologie te testen. Olivier Draps: “Wie bij ons een wagen huurt, hoeft zich niet meteen aan een leasecontract te binden. Je kan de wagen en zijn technologie eerst uitgebreid testen. Twijfel je nog aan de capaciteiten van een elektrische wagen? Dan kan je via de Model 3 kennismaken met elektrisch rijden.”

Elektrificatie

In de toekomst zal Athlon Belgium haar huurautovloot verder elektrificeren. Zo zullen er ook andere elektrische modellen worden aangekocht. “Tegen 2020 willen wij op de huurwagenmarkt een koploper zijn als het over elektrische wagens gaat. Door de Tesla Model 3 vandaag al te verhuren, willen we iedereen warm maken om anders te rijden”, besluit Olivier Draps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *