BNP Paribas Fortis en AG Insurance sluiten strategisch partnership met Touring

De drie Belgische bedrijven AG Insurance, BNP Paribas Fortis en Touring hebben een strategisch partnership afgesloten dat innovatieve mobiliteitsoplossingen zal mogelijk maken of de ontwikkeling ervan bevorderen.

BNP Paribas Fortis, AG Insurance en Touring willen samen nieuwe oplossingen ontwikkelen met een focus op mobiliteit, preventie en bijstand, om zo mobiliteit in al haar vormen laagdrempelig te maken en elke gebruiker een vlotte en veilige verplaatsing te garanderen, ongeacht het transportmiddel dat hij gebruikt.

In een eerste fase zullen de diensten en producten van Touring ruimer en intensiever verdeeld worden, zowel via AG Insurance en zijn netwerk van makelaars als via het netwerk van BNP Paribas Fortis, en zullen gezamenlijk nieuwe en exclusieve diensten worden ontwikkeld.

Naar een ontwikkeling van “innovatieve projecten”

Daarnaast zullen de partners de verdere ontwikkeling van het mobiliteitsecosysteem MaaS (Mobility as a service) ondersteunen, waarbij verschillende mobiliteitsdiensten geïntegreerd en gecombineerd worden.

Nu reeds wordt “Easyway”, de MaaS app van Touring, die werd ontwikkeld door Optimile, uitvoerig getest door personeelsleden van de Antwerpse vestiging van AG Insurance in het kader van het initiatief “slim naar Antwerpen”.

Ten slotte willen de drie partijen in de toekomst eveneens nog andere innovatieve projecten op het vlak van mobiliteit ontwikkelen. Zo zal reeds op vrij korte termijn een gezamenlijk pilootproject rond connected car systemen opgestart worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *