JoynJoyn wordt Jeasy

De Brusselse mobiliteitsassistent JoynJoyn heet binnenkort Jeasy. Dankzij de inbreng van investeerders wordt ook 525.000 euro nieuw kapitaal geïnjecteerd. De financiering wordt gebruikt om de technologische en commerciële ontwikkeling te ondersteunen. De app heeft dankzij haar duizenden downloads reeds veel interesse opgewekt. Door routes aan te bieden die verschillende mogelijke combinaties van de beschikbare transportmiddelen integreren, wil Jeasy een oplossing zijn voor de verbetering van de mobiliteit in de grote steden.

Jeasy: Easy Journey

Jeasy staat voor « Easy Journey » of « gemakkelijke route ». Een naam die de ambities van het bedrijf vertaalt: de mobiliteit in de stad te verbeteren, door een duidelijk overzicht te geven van de verschillende transportmogelijkheden (auto’s, fietsen of scooters, gedeelde of persoonlijke vervoermiddelen, openbaar vervoer, …), en de beste manier om die te combineren.

Extra fondsen voor technologische ontwikkeling

De ingezamelde fondsen zullen gebruikt worden voor de ontwikkeling en de promotie van een tweede versie van de app, die aangekondigd is voor januari 2020. Zo zet men in op Artificiële Intelligentie om de app zoveel mogelijk gepersonaliseerd advies te laten geven aan de gebruiker. Daarvoor is er ook een partnership met de A.I.-afdeling van de VUB.

Het bericht JoynJoyn wordt Jeasy verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *