Lab Box neemt CarASAP over

Lab Box, de start-up incubator van D’Ieteren Auto, heeft CarASAP toegevoegd aan zijn portfolio. CarASAP is een digitaal platform voor privé chauffeurs gericht op business klanten.

Het Belgische bedrijf CarASAP werd opgericht in 2015 door Jonathan Guzy, een voormalige advocaat met een passie voor mobiliteit, en biedt on-demand privéchauffeurs aan met luxewagens voor bedrijven. CarASAP ontwikkelde hiervoor een makkelijk te gebruiken platform dat beschikbaar is online, op je smartphone en via een vaste lijn.

De manier waarop ritten en chauffeurs geboekt worden, de prijs en service, kunnen sterk aangepast worden aan de noden van elke klant. Voorlopig is de service van CarASAP enkel beschikbaar in Brussel maar het zal in de toekomst ook beschikbaar zijn in andere steden.

300 chauffers

De doelgroep voor CarASAP zijn B2B klanten. “Met CarASAP willen we ons richten op bedrijven die slim verplaatsingen willen regelen aan competitieve prijzen. Het feit dat ons platform volledig digitaal is, heeft een groot voordeel ten opzichte van de traditionele spelers en neemt een hele hoop administratieve rompslomp weg”, vertelt Jonathan Guzy, CEO CarASAP.

Het bedrijf werkt met een gelimiteerd netwerk van ervaren vergunninghoudende chauffeurs en wagens uit het premium segment. “We hebben momenteel meer dan 250 bedrijven als klant en een netwerk van 300 onafhankelijke chauffeurs. We werken zeer hard om elke dag weer een service van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden aan onze klanten”, gaat de CEO verder.

“Voor Lab Box is dit volgens Manager Michael Grandfils een logische aanvulling aan de portfolio: “We geloven in jonge mensen om voor een revolutie te zorgen in hoe we ons dagelijks verplaatsen. CarASAP heeft reeds bewezen een voorloper te zijn in zijn sector. We kijken ernaar uit om samen te werken met het team en bij te dragen tot een meer efficiënt en innovatief eco-systeem voor mobiliteit.”

CarASAP zal deel uit maken van de bredere mobiliteitsoplossingen die Lab Box ontwikkelt, zoals: Poppy (free floating deelmobiliteit), Lizy (online leasen van tweedehandswagens), MyMove (slim fleet management voor bedrijven), PikAway (Mobility as A Service) en zelfrijdende voertuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *