Stéphane Goeury benoemd tot Algemeen Directeur van Kymco Lux

Jean-Luc L’Hermine en Kymco Taiwan hebben in onderling overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen. Wij bedanken Jean-Luc l’Hermine, die sinds 2012 verschillende functies vervulde bij Kymco Lux, voor zijn werk en wensen hem veel succes in zijn toekomstige professionele projecten.

Stéphane Goeury, momenteel commercieel directeur van het Kymco Lux-filiaal, vervangt hem vanaf 1 maart 2019 als Algemeen Directeur van het filiaal.

Stéphane Goeury begon bij Kymco Lux in januari 2013 als Country Manager voor de Belgische en Luxemburgse markten. Stéphane Goeury heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van motorfietsen en scooters en deed ervaring op bij verschillende Europese, Taiwanese en Japanse merken. In 2016 werd hij benoemd tot plaatsvervangend algemeen directeur en daarna, in juni 2018, tot commercieel directeur voor alle markten.

“Met de komst van de elektrische scooters van Kymco is een opwindend nieuw tijdperk aangebroken. Ik voel me vereerd om tijdens deze belangrijke periode het roer van Kymco Lux over te nemen. 2019 zal ook in het teken staan van een sterke dynamiek in het quadsegment, met belangrijke facelifts voor onze bestsellers”, verklaart Stéphane Goeury. “Kymco wil op die manier marktleider worden op de quadmarkt van Frankrijk en België. Op de scootermarkt doen ons 125 cc-gamma en onze maxiscooters niet onder voor de concurrentie dankzij de verschillende gerichte aanbiedingen voor onze klanten. Onze aandacht gaat in de eerste plaats uit naar ons netwerk. De versterking van onze partnerschappen is immers van cruciaal belang voor een duurzame ontwikkeling van het Kymco-merk. Dankzij ons gemotiveerde team van experts gaan we met het volste vertrouwen nieuwe uitdagingen tegemoet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *