Zeg niet langer CarASAP, maar HUSK !

Het eerste Belgische vervoersplatform met privéchauffeur, georganiseerd voor grote en middelgrote bedrijven, wordt nu onderhouden door HUSK. De naamsverandering gaat gepaard met de nieuwe ambities van de onderneming die sinds maart 2019 deel uit maakt van Lab-Box, de startup holding die werd opgericht door de D’Ieteren Auto.

HUSK creëert innovatieve mobiliteitsoplossingen die voor elke klant specifiek worden toegepast. De flexibele, unieke en persoonlijke service is de sleutel tot het succes van HUSK. Hij bestaat uit een constante technologische ontwikkeling, in dewelke HUSK voortdurend investeert.

Volgende stap: de kmo’s

Met de naamsverandering komt een nieuwe website (https://www.justhusk.be/), een nieuwe mobiele applicatie en een webportal voor de klanten.

HUSK rekent op meer dan 350 B2B klanten waarvan enkele uit de BEL20-index, grote internationale bedrijven, grote consultancybedrijven, etc. Sinds haar oprichting, hebben de wagens van HUSK al samen 881.546 kilometers afgelegd voor hun klanten en hebben al meer dan 72.209 passagiers van HUSK kunnen genieten. Bovendien is de bezettingsgraad van onze wagens ook met 20% gestegen.

De volgende belangrijke stap die de naamsverandering met zich meebrengt is de toenadering naar meer KMO-bedrijven. Daarbovenop is het commerciële team aangegroeid om onze klantenportefeuille uit te breiden en de bestaande perfect te bedienen.

Het bericht Zeg niet langer CarASAP, maar HUSK ! verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *