NIEUWS UPDATES

Fleet Updates

 • 4.7/10: fleetowners verwerpen “fiscaliteit 2026”
  true
  In de eerste FLEET.be Barometer werd een vraag gewijd aan de “fiscaliteit 2026“, die betrekking heeft op de elektrificatie van bedrijfswagens . Deelnemers aan deze enquête, die in november/december op FLEET.be werd gehouden, konden een cijfer van 0 tot 10 geven voor dit nieuwe fiscale kader. Ontdek hier de volledige… Read more »
 • Shell en GAMMA installeren 1.400 snellaadplaatsen
  true
  Shell en Intergamma, het moederbedrijf van GAMMA, kondigen de installatie van 1.400 snellaadplaatsen aan bij 380 bouwmarkten van Intergamma in België en Nederland. Klussers kunnen binnenkort hun elektrische voertuig eenvoudig opladen tijdens het winkelen. Dankzij het uitgebreide GAMMA-netwerk, met 85 winkels in België, zullen bestuurders van elektrische voertuigen nu nog… Read more »
 • Danny Olemans – Nissan: “TCO wordt een belangrijk argument om de prijs van een EV te verantwoorden”
  true
  Op het moment dat we Danny Olemans onze eindejaarsvragen voorlegden, was hij nog verantwoordelijke fleet & used cars bij Nissan BeLux. Ondertussen is hij in de hiërarchie opgeklommen tot commercieel directeur. Andere functie, maar zijn expertise over fleet is nog altijd even groot. Welke tips geeft u uw klanten betreffende… Read more »
 • Sales talent gezocht voor elektrische transitie
  true
  Stefanie Vanderleyden, managing consultant in de business support divisie bij Walters People In 2021 verdrievoudigde de vraag naar elektrische wagens, met een stijgende vraag naar ondersteunend sales talent in de automobielsector als gevolg. Stefanie Vanderleyden, managing consultant in de business support divisie bij Walters People, legt uit welke opportuniteiten sales… Read more »
 • Eerste FLEET.be Barometer: dit verwachten de wagenparkbeheerders van 2022!
  true
  Jullie waren met exact 213 om deel te nemen aan de allereerste Barometer van FLEET.be, een online enquête op onze website met als doel om de evolutie van het wagenparkbeheer in België in kaart te brengen. We brengen u de belangrijkste bevindingen. Het profiel van de deelnemers Voor deze eerste… Read more »