NIEUWS UPDATES

Fleet Updates

 • Volkswagen Group, Pon Holdings en Attestor Capital kopen Europcar Mobility Group
  true
  Green Mobility Holding, een onderneming die is opgericht door het consortium van de Volkswagen Group, Attestor Capital LLP (reeds aandeelhouder van Europcar en eigenaar van de luchtvaartmaatschappij Condor) en Pon Holdings BV (importeur van VW-merken in Nederland en de Verenigde Staten), en Europcar Mobility Group hebben een overeenkomst gesloten ter… Read more »
 • De meest populaire bedrijfswagens van 2021 zijn…
  true
  In de eerste helft van 2021 werden in de B2B-sector 125.628 nieuwe auto’s geregistreerd, een stijging van meer dan 22% ten opzichte van de eerste zes maanden van 2020. Dit blijkt uit cijfers van de analisten van JATO. Maar welke merken en modellen genieten de voorkeur van de Belgische bedrijven?… Read more »
 • Een intelligente vorm van kilometerheffing kan wel voor gemiddeld 57% van de Belgische bestuurders (Touring)
  true
  Uit een nieuw onderzoek van mobiliteitsorganisatie Touring (door studiebureau Indiville bij 2.000 Belgen, leden en niet-leden van Touring) blijkt dat bijna 67% van de Belgen niet wil betalen voor het gebruik van hun voertuig in plaats van voor de aanschaf en het bezit ervan via de huidige belastingen. Een intelligente… Read more »
 • 3 werknemers op 10 willen (nog) geen elektrische bedrijfswagen
  true
  Uit een studie van Securex, partner in tewerkstelling en ondernemerschap, blijkt dat 3 op 10 werknemers (31%) geen elektrische bedrijfswagen willen. 4 op de 10 werknemers (42%) zouden onder bepaalde voorwaarden wel bereid zijn om de overstap te wagen. Wanneer naar een reden gevraagd wordt geeft 48% van deze werknemers… Read more »
 • D’Ieteren Automotive helpt de slachtoffers van de overstromingen
  true
  De directie en het personeel van D’Ieteren Automotive betuigen hun steun en medeleven aan alle personen die getroffen zijn door het noodweer en die de komende dagen en weken voor opruimings- en heropbouwwerken staan. Ten voordele van hen wenst de onderneming zich aan te sluiten bij de solidariteitsbeweging met twee… Read more »