NIEUWS UPDATES

Fleet Updates

 • Privégebruik tankkaart verboden? Dat adviseert de expertenpanel althans
  true
  De regering zit met de handen in het haar wat betreft onze koopkracht. Er wordt naarstig naar oplossingen gezocht om de factuur voor bedrijven en gezinnen betaalbaar te houden. Eerder werd er al nagedacht over de fiscaliteit van de bedrijfswagen en ook een algemene snelheidsbeperking tot 100 km/u lag al… Read more »
 • Inschrijvingen juni 2022: BMW blijft op kop
  true
  De Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer en FEBIAC, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, delen het aantal inschrijvingen van nieuwe voertuigen mee voor de maand juni 2022. Deze periode omvatte één werkdag minder ten opzichte van juni 2021. Ondanks de inspanningen van de fabrikanten om de productievertragingen als gevolg… Read more »
 • Beherman Group gaat Piaggio NP6 invoeren
  true
  Het is ondertussen al van eind 2020 geleden dat Beherman noodgedwongen de verdeling van Mitsubishi in ons land stopzette. Maar de invoerder met thuisbasis in Bornem heeft ondertussen niet stil gezeten en ging op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Uiteindelijk heeft het die gevonden bij de Italiaanse Piaggo Groep … De… Read more »
 • Circuit Zolder Electrified: gratis congres met debat
  true
  Op 8, 9 en 10 juli organiseert Circuit Zolder het allereerste 100 % elektrische autosportevenement in België, met een volwaardige EV-show voor elektrische wagens in de paddock. Het hele weekend lang kan het publiek kennismaken met de elektrische auto’s die vandaag op onze wegen te zien zijn. Tal van constructeurs maken van… Read more »
 • FEBIAC kondigt jubileumeditie van Brussels Motorshow aan in januari 2023
  true
  Na de editie van 2021 te hebben moeten annuleren, en vervolgens in 2022 een gedecentraliseerde variant te hebben georganiseerd, onthult de Belgische en Luxemburgse automobiel- en tweewielerfederatie (FEBIAC) de officiële data van de 100e “verjaardag” van de Brussels Motorshow, die van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023… Read more »